Grattis svenska skattebetalare.

Tack vare Stefan Löfven (och assist från MP) har den svenska regeringen ökat sitt bistånd med 50% till socialdemokraternas systerpartis koaliationsregering med Hamas. Min misstanke är att dessa pengar anser Stefan Löfven är välinvesterade pengar i ”kittet som håller oss samman” – nämligen kultur.

Nu när Stefan Löfven tycker att det är så jobbigt med inrikespolitik så behöver vi en kulturell renässans från Fatah, därför har han utsett Margot Wallström till kulturkansler och vips så har du som skattebetalare blivit sponsor i den ”Palestinska myndighetens” egen Public Service, med nya och helt unika TV-koncept redo att kunna produceras vidare till SVT som tex:

Vi lär små barn och vilja bli poliser så de kan döda judar.

Glöm Robinson, vem vill inte se på: ”Hylla en terrorist + Sweet 16 Birthday”

Tex kan SVT bjuda in den här in-house musikern från Fatahs egna TV-kanal till Stjärnorna på Slottet.  Jag menar vem vill inte se Markoolio göra en ny version av på denna hyllning av en polis som mördade en civil Israel i en terrorattack?

Eller varför inte ”The Real Housewives of Ramallah”:

Tack för du skattebetalare för din insats för fred i världen.