Åkersberga MUF på gång?

Från och med idag kan man förtidsrösta. Hanif hängde i morse på låset till stadshuset i Solna Centrum och såg till att Moderaterna fick en tidig ledning. ”Nu kan ni stänga ner det här valet” sa han till valnämndens funktionärer.

Efter att ha servat några av kommunens vallokaler med valsedlar begav sig kampanjen till RHS-gymnasiet i Åkersberga. Vi kampanjade i samband med detta tillsammans med Jeanette Widén, grym MUF-are i stan, och Michaela Fletcher Sjöman som är moderaternas förstanamn i kommunen. Förutom att responsen var riktigt bra bland eleverna värvade vi även tre fullkomligt briljanta tjejer som kommer ta MUF Åkersberga till nya höjder.

Kvällstid debatterade Hanif den svenska Afghanistaninsatsen i samband med att Bio Rio vid Hornstull visade den danska dokumentärfilmen Armadillo. Moderaternas och även Folkpartiets, representerat av Allan Widman, linje var att svensk militär ska lämna landet när säkerhetsläget väl tillåter det. Vår insats och uppoffring i landet skulle göras ogjord om den religiösa diktaturen upprättas.