Störst av allt är kärleken.

Hej Hanif,

Jag såg en artikel på moderaternas hemsida om att Du och Åsa hade debatter med egyptiska ungdomar, bl a om homsexualitet.

Åsa skriver så här: – Detta är en icke-fråga för oss eftersom alla tycker likadant. Det är en självklarhet att homosexuella ska ha rätt att gifta sig precis som heterosexuella.

Om ni gjorde en rundringning i Sverige så skulle nog 95% om det var anonymt att uttrycka sitt äckel för homosexualitet. Jag har aldrig träffat en enda person som har tyckt att det var normalt. Du är ju inte ursprungligen från sverige, förmodligen är Du en muslim och även om jag är kristen, vill jag hellre att Du tar förnuftet till fånga och vågar bryta det nya mönstret att acceptera homosexualitet. Jag kan lova att Du innerst inne tycker detta är helt fel.

Hälsningar

Rick

Hej Rick, hoppas att du inser att du har mer gemensamt med muslimska brödraskapet och Hizbollah än med moderaterna och svenskar gemen.

Förövrigt är du inskränkt både i dina åsikter och antaganden samt bör byta ut 95% av dina vänner. Jag vill gärna att du läser detta stycke väldigt noga.

Kärleken är tålmodig och god. Kärleken är inte stridslysten, inte skrytsam och inte uppblåst. Den är inte utmanande, inte självisk, den brusar inte upp, den vill ingen något ont. Den finner inte glädje i orätten, men gläds med sanningen. Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den. Men nu består tro, hopp och kärlek, dessa tre och störst av dem är kärleken.

– Pauli brev till korinterna i 1 Kor 13:4-7, 13