Obligatoriskt ”Nu börjar jag blogga”-inlägg

Kunde inte längre hålla mig  från att blogga. Dagen fick ägnas åt att städa upp hemsidan och bygga om den från en klassisk kampanjsida till blogg. Förvisso är det en liten enkel remixversion av WordPress egna Twentyten mall, men jag känner att den den definitivt kommer att vara tillräckligt för mitt bloggande.

Det är väl nästan obligatoriskt att ha en liten deklaration om vad syftet med bloggen ska vara. Eftersom jag är libertarian och därmed är anhängare av negativa rättigheter och negativa friheter så tänker jag enkelt berätta vad jag inte kommer göra på bloggen.

  • Jag kommer inte blogga om min vardag, jag kommer inte blogga om vad för ”intressanta” eller ”givande” samtal/möten/seminarium jag har varit med om för att visa att jag uppfyller något slags existensberättigande som heltidspolitiker.
  • Jag kommer inte skriva inlägg ”bara för att”, enbart för att hålla bloggen vid liv. Trots alla självutnämnda bloggproffs tips om att ha ett kvantitativt mål i veckan om antal blogginlägg.
  • Jag kommer inte pumpa ut centralt producerat partimaterial maskerat som blogginlägg, vill jag sprida något centralt budskap så kommer jag länka till dess källa.
  • Jag kommer inte korslänka till andra bloggar för sakens skull och gå in något som liknar sossarnas konspiratoriska lögnnätverk ”Netroots” för att hamna i någon mystisk intern topplista av partilojala bloggare.

Annars hittar ni mig på twitter. Väl mött.