21 dörrar

Efter en snabb och trevlig morgonkampanj vid tunnelbanan i Solna Centrum kan man konstatera två saker:

1. Valtemperaturen börjar skruvas upp rejält. Förutom två personer från Heja Hanif fanns ytterligare två från Moderaterna och fyra från Folkpartiet vid uppgången för att fånga Solnabor på väg till jobbet.

2. Övrig temperatur är på väg ner, ordentligt. Redan efter 5-10 minuter blev det fruktansvärt kallt om händerna vilket fick Hanif att börja fundera på att skaffa fram kampanjvantar av sån där typ där fingrarna (på vantarna!) klipps av.

Efter detta har vi fixat lite med bloggen och filat på en framtida bloggpost om Sverigedemokraterna. Hanif stack sedan iväg på en kort men mycket intensiv kampanj vid Södertörns Högskola där Sophia Granswed hade koll på läget med övriga kampanjare. Tydligen är Södertörn blåare än vad Stockholms Universitet är (!).

Kvällstid knackade vi dörrar i Hagalund i Solna. 21 samtal blev det till slut, varav den överväldigande delen var positiva. Härligt! Hagalund har en av Sveriges största bostadsrättsföreningar, Blåkulla, bredvid vilken det finns ett torn där en häxa (!) bor.

Imorgon bär det av till Norrtälje för en debatt, till Hanifs gamla gymnasieskola i Upplands Väsby för en klasspress och sen till Söderort för att bryta fastan med Turkiska Ungdomsförbundet.